ermità_per_web.png

La Ruta de l'Ermità permet descobrir en profunditat el Parc Natural del Cadí-Moixeró, així com la història i la cultura dels onze municipis pels quals transcorre. Les dues rutes permeten fer el trajecte a peu, en bicicleta o a cavall.
 

Es tracta d'un itinerari circular que transcorre pels que van ser antic comtats medieval, que avui són les comarques del Berguedà, la Cerdanya i el Ripollès. De fet, permet conèixer en profunditat la zona, la cultura i els paisatges del Parc Natural del Cadí-Moixeró, el Catllaràs i la Serra de Montgrony.

Hi ha dues maneres de fer aquest recorregut: a peu i amb bicicleta (BTT).  Segons si es fa d'una manera o una altra, l'itinerari varia per adaptar-se a les condicions de la zona. Si es vol fer a peu, consta de 105 quilòmetres i 6.325 metres de desnivell positiu acumulat, en bicicleta la ruta és de 168 quilòmetres i 6.600 metres de desnivell acumulat.  Existeix també la possibilitat de fer rutes adaptades a 2 dies.

Des de la central de reserves us donarem la informació necessària, com ara des d'on es pot iniciar, ens encarreguem de gestionar els transports de material o equipatge d'un establiment a l'altre, de fer la reserva pertinent per dormir als establiments adherits i de controlar el correcte desenvolupament de la ruta per part dels clients. És a dir, fan un seguiment de seguretat per saber si tot va bé.

Enguany teniu també la possibilitat de realitzar la ruta acompanyats d'un guia professional o de complementar la vostra experiència realitzant activitats complementàries com tastos de productes de la zona, iniciacions als diferents esports d'aventura, rutes interpretatives...  TOT PER FER DE LA VOSTRA RUTA UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE.