top of page
Disseny sense títol_edited_edited_edited

COM ARRIBAR-HI

La ruta s'inicia a La Pobla de Lillet.  Si accedeixes en vehicle propi existeixen diferents zones d'aparcament.  Si prefereixes accedir en transport públic 

pots arribar amb RENFE o FGC fins a Manresa i continuar el viatge amb autobús (companyia ALSA) fins a La Pobla de Lillet.

L’altre alternativa, és arribar amb RENFE fins a Campdevànol i continuar el recorregut amb autobús (Autocars MIR) fins a La Pobla de Lillet.

TRIA LES DATES

Tria la data d'inici i la de finalització.  Si accedeixes en transport públic tingues en compte els horaris d'aquest i preveu, si cal, allotjament al punt d'inici de la ruta.  A continuació et deixem un EXCEL descarregable que et pot ajudar en la planificació.

RESERVA ELS REFUGIS

Assegura't de reservar tots els allotjaments en la data correcta, utilitza l'EXCEL d'ajuda a la planificació.  En cas que algun dels allotjaments no tingui disponibilitat i no puguis canviar de dates, demana'ls-hi una alternativa, estaran encantats de facilitar-te tota la informació necessària.

i

CONSULTA LES ÚLTIMES ACTUALITZACIONS

A l'apartat NOTICIES podràs consultar les últimes actualitzacions, incidències, etc...

ABANS DE SORTIR

Sigueu realistes amb les vostres posibilitats, el muntanyisme exigeix preparació: entreneu-vos i informeu-vos.

Abans de sortir, informeu-vos de les condicions meteorològiques i de la seva possible evolució. Renuncieu a l'activitat si les previsions són dolentes.

Planifiqueu l'activitat i la seva durada, consulteu les guies i el mapa del recorregut. Comproveu la distància, el desnivell i l'orografia del terreny.

Aneu-hi sempre amb companyia o, en tot cas, comuniqueu a algú l'activitat prevista i llocs pels quals preveieu passar.

Utilitzeu material i equip adequats per a l'activitat. Sobretot porteu el calçat adient i la motxilla per dur les coses imprescindibles: roba per si es gira pluja, vent o fred, mapa, telèfon mòbil amb la bateria carregada, un frontal, un xiulet, aigua i menjar.

Assegureu-vos de dur un dispositiu GPS amb els mapes de la ruta descarregats, alguns punts de la ruta no tenen senyal de telefonia.

bottom of page